Vélemények

"A kemping és a kempinghez tartozó tengerpart nem túlzsúfolt, ellentétben Paráliával.

 

A telepített lakókocsi közel helyezkedik el a parthoz, az elősátorból látni lehet a tengert. A recepción beszélnek németül, angolul, a megérkezésünkkor kedves fogadtatásban volt részünk, „simán ment minden”....A tengerpart tiszta, lassan mélyülő, kiváló a víz minősége, hőmérséklete, csónakosok, árusok kevésbé zavarják a fürdőzőket.

 

Mindent összegezve kiválónak értékelem a lakókocsit és annak felszereléseit, minden van benne, ami egy „jó nyaraláshoz” szükséges. Vissza szeretnénk jönni, itt nagyon jól éreztük magunkat!"

János, Móni, Dávid, Tamás, Regina 2017 júnuis,

"Nagyon jó hely, megbízható, rengeteg lehetőség gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt. Kirándulások, hajfonás,vizi sportok, henna, tengerparti kiszolgálás. Igazi kényelem. Paralián vásárlási lehetőség, éttermek. Köszönjük, hogy itt tölthettünk egy jó kis hetet!"

Reni 2017 július,

"2016-ban voltunk nálatok, nagyon jól éreztük magunkat, a gyerekek imádták és nagyon várják, hogy idén is menjünk! Szuper jól felszerelt a lakókocsi, a tengerpart és a kemping is tiszta, barátságos, közel van a városközpont, piac, nagyon finom pékség  Idén is megyünk, már visszaszámolunk!!!!"

Szilvi és családja - 2016 auguszus,